L’objectiu prioritari és la defensa d’un ensenyament públic digne i de qualitat i la lluita contra la precarització de les condicions de treball del col·lectiu.

dissabte, 16 de juny del 2012

Suport de la Coordinadora del Professorat a la proposta del MUCE #AvaluaRigau

Vols col·laborar en la difusió d' #AvaluaRigau?

                                                      MUCE:http://muce21abril.blogspot.com  





Dimecres 20 de juny el MUCE lliurarem el butlleti de notes a la consellera  en la seu del Departament d’Ensenyament a les 12 h.

Dimecres 20 de juny a l’hora del patí, simultàniament a l’entrega de notes en el Departament, convoquem una xiulada general dedicada a la consellera.

- L’enviament del Butlletí de notes de la Rigau, s’hauria de fer entre els dies 20, 21 i 22 de juny.

- Convocarem als mitjans de comunicació perquè es facin ressò d’aquestes accions  en contra de les retallades i en defensa de l’educació pública.

Integrants del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa):
Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS), F.E de Comissions Obreres (CCOO), F.E de CGT (CGT), Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC), Federació d’Associacions de Pares d’Educació Secundària (FAPAES), Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRP), A.M Rosa Sensat (AMRS), Sindicat d’Estudiants (SE), Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Unió General de Treballadors (UGT), i  Unió Sindical de Treballadors/es de l’Ensenyament (USTEC·STEs).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada