L’objectiu prioritari és la defensa d’un ensenyament públic digne i de qualitat i la lluita contra la precarització de les condicions de treball del col·lectiu.

dilluns, 16 de maig del 2011

MOBILITZACIONS DEL PROFESSORAT DE SANT BOI CONTRA LES RETALLADES


El Calendari de mobilitzacions que s’ ha convocat en el sector públic i professorat, continuarà amb el calendari previst.

La concentració del passat dimecres, 11 de novembre va ser un èxit de participació malgrat les dificultats d’accés i l’horari tan ajustat en que es va fer. 4 dels 5 instituts de Sant Boi (Itaca, Camps Blancs, Rubió i Ors i Marianao) van participar en la concentració i pràcticament la totalitat de centres de Primària van assistir a l’acte.
També es pot considerar un èxit la manifestació del dissabte,14 de maig a Barcelona, convocatòria seguida per més de 300.000 persones (les xifres ballen i és difícil precisar però eren molts, molts).

Ara, cal garantir també, que la convocatòria del DIMECRES, 18 DE MAIG A PARTIR DE LES 17 HORES, DAVANT LA PORTA DE L’ AJUNTAMENT DE SANT BOI, tingui l’èxit i seguiment que en anteriors convocatòries.

Recordar que tots els centres hauran de portar el manifest-denúncia per poder lliurar a l’ Ajuntament.
Els centres que ja tinguin el manifest el poder fer arribar de dues maneres:
  1. El dia de la concentració a les persones que faran la representació.
  2. Enviar a l’ adreça del blog: cprofessorat.santboi@gmail.com
És important recordar que a aquesta convocatòria, assisteixin el sector professorat i alumnat. Feu arribar aquest missatge en tots els centres.
Recordeu que fora bo que porteu xiulets, pancartes,samarretes dels centres… el que considereu oportú per visualitzar millor la protesta.

NO FALTEU

Coordinadora de Professorat de Secundària Sant Boi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada