L’objectiu prioritari és la defensa d’un ensenyament públic digne i de qualitat i la lluita contra la precarització de les condicions de treball del col·lectiu.

dimecres, 8 de febrer del 2012

-santboienlluita- informa:

Hola companys, 

Ja és sabut per tothom, els professors de Sant Boi ens unim per protestar contra l'espoli social que estem patint, no farem aquí una descripció del robatori dels serveis públics que ja tots coneixem.

El 14 de febrer obrirem les portes a la ciutadania per denunciar el que estem patint, no callarem davant d'aquest abús del poder.

Des de les 18h. fins les 22h. tenim debats i xerrades sobre temes com la sanitat i altres. Doctors de l’Hospital de Bellvitge ens parlaran de la situació actual d'aquest servei. També tindrem un debat sobre l'educació amb una taula amb professors i representants sindicals. Attacc-Catalunya ens parlarà dels mercats financers, la plataforma d'Afectats per la Hipoteca ens comentarà el patiment de moltes famílies a Sant Boi, l'associació de veïns, i molts més...Cada dia anem sumant.

A les 22h. una trentena de professors ens tancarem hi farem nit al centre, perquè ens estimem la nostra feina. Farem un sopar popular i una assemblea de valoració i propostes de noves accions.

Tot això en el barri Ciutat Cooperativa de Sant Boi a l’institut Rafael Casanova.

Esteu convidats a participar en els actes de la tarda i, si voleu, encara esteu a temps de sumar esforços i afegir-vos a la tancada. El divendres farem l'assemblea general per organitzar i repartir tasques.

Comptem amb professorat de l'inst. Marianao, Camps Blancs, Ítaca i Rafael Casanova.

Esperem comptar amb tu.

Si vols contactar amb nosaltres fes-ho a:
santboienlluita@gmail.com
al facebook: santboienlluita: EDUCACIÓ PÚBLICA
pot seguir-nos al twitter @santboienlluita o #professorsenlluita

Perquè val la pena
Per la nostra professió
Perquè ens estimem la Pública dormirem en ella.


-- 
Atentament:

-santboienlluita-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada