L’objectiu prioritari és la defensa d’un ensenyament públic digne i de qualitat i la lluita contra la precarització de les condicions de treball del col·lectiu.

dilluns, 6 de febrer del 2012

Tancada 14 de febrer -santboienlluita per l'educació pública-

Es un fet, ens quedem ocupant un centre a Sant Boi el dia 14 de Febrer.
Cada dia es va sumant mes gent, tots amb ganes de col·laborar, el que anava a ser una tancada simbòlica amb 6 persones ha crescut en tants pocs dies que tots ens hem de sentir contents i amb l'orgull de fer alguna cosa per intentar aturar aquest espoli. Ens quedem al centre perque els serveis i equipaments públics són de tots nosaltres i no podem continuar passivament quan ens roben allò que es va aconseguir amb tant esforç. El discurs de la crisis es la trampa per desmantellar els serveis públics que entre tots hem mantingut.
Avui dilluns el nombre d'adhesions ja era molt nombrosa i les ganes de participar d'una o altre manera estan en l'esperit de tots els professors tant del centre com dels altres que ens feu arribar els vostres emails i estic segur que moltíssims més.
Esperem que després de les assemblees dels vostres respectius centres encara siguem molts més, hauríem de ser tots per lluitar pel bé de tots i pel futur que volem.
Ens desborda una mica el tema a l'hora de coordinar tot, per això també demanem ajuda en la organització del dia, hem de fer ressò de l'acte reivindicatiu. Col·laboreu en allò que pogueu, per poc que sigui, es molt.
També dir-vos que avui se li ha comunicat a la direcció del centre la intenció de tots els treballadors i li hem demanat la seva participació. Tot va per bon camí.
Els companys de Primaria tindran assemblea el dimecres i han demanat afegir-se a la nostra tancada si no es posen d'acord en un centre.
Ja sabeu, si coneixeu algú o si algú de vosaltres vol participar en una taula rodona o xerrades aviseu amb antelació. Activitats fins les 22h, a les 22h tanquem portes i sopar de col·lectiu. Després assemblea per valorar les accions portades a terme o noves propostes, sac, matalàs al costat de calefacció i dormir.
Omplirem el centre de pancartes, si voleu per aquest dia podeu portar la vostra, que quedin visibles el nom de tots els centres de Santboi.

Salut, educació i llarga vida.
Perque estimem la pública el 14F dormirem en ella.
De tot cor.

Recordeu que estem al facebook santboienlluita:educació pública(com a grup tancat)
al twitter com @santboienlluita #professorsenlluita #soseducacio
estem construint un blog, a més del que ja tenim de la coordinadora de professors de secundaria
i aviat obrirem un document per elaborar el text a enviar als mitjans i el nostre manifest pel que esperem la vostra col·laboració.
En nom de tots moltes gràcies i endavant.


Atentament:

-santboienlluita per l'educació pública-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada