L’objectiu prioritari és la defensa d’un ensenyament públic digne i de qualitat i la lluita contra la precarització de les condicions de treball del col·lectiu.

diumenge, 18 de març del 2012

Acta de reunió Coordinadora Professorat Secundària 15/03/12

ACTA  COORDINADORA SECUNDÀRIA SANT BOI

DIA : DIJOUS 15 DE MARÇ   A LES 17 HORES INICI DE LA REUNIÓ   EN L’ INS ITACA .
REPRESENTACIÓ DE CENTRES : INS CAMPS BLANCS, INS   ITACA, INS  MARIANAO, INS RUBIO I ORS,   SINDICATS  ANPE I USTEC.
EXCUSEN LA SEVA PRESÈNCIA :INS CASANOVA  I  SINDICAT CCOO

Punts tractats:

1.       Relació de la Coordinadora amb l’ exterior.
2.       Mobilitzacions.  Suport a la vaga del 29 de març.
3.       Altres


1.       Relació de la Coordinadora de Secundària amb l’ exterior.

Hi ha consens entre tots els assistents en reforçar la Coordinadora de Secundària com la referència per coordinar les accions dels centres. Es fa una valoració sobre la importància de reforçar la coordinació interna de cada centre de Secundària i poder constituir grups amplis que garanteixin el treball intern d’ informació i recull de propostes així com  la coordinació amb treball en la Coordinadora .

Es decideix establir la Coordinadora com l’ espai de presa de decisions del sector de Secundària.  La voluntat serà sempre d’ unir esforços amb tots els membres de la Comunitat educativa de Sant Boi: Centres de Primària, PAS, AMPAS i alumnat.

Quan sigui necessari i el calendari de mobilitzacions així ho demani, la Coordinadora es posarà en contacte per treballar conjuntament amb tots els sectors de la Comunitat educativa. No es veu la necessitat  de crear estructures organitzatives  superiors mentre no tenim organitzats els centres .

També cal aclarir l’ ús de correus de professorat que estan en la Coordinadora  així com  del bloc per part de la plataforma santboienlluita sense les autoritzacions per part de les persones  afectades.

2.       Mobilitzacions . Suport a la vaga general contra la reforma laboral del 29 de març

Es fa una reflexió sobre la intensitat i multitud d’ actes que s’ han fet en els darrers mesos. Es fa la valoració de mesurar les accions i centrar els esforços en actes més concrets que es visualitzin be . Millor pocs actes i concentrar energies.
Es decideix donar suport a la convocatòria de vaga general contra la reforma laboral que es realitzarà el proper 29 de març.
Opinions variades i contraposades  en la reunió sobre la percepció  de la vaga en els centres .
Es decideix organitzar una xerrada –debat  els dies abans del dia 29 per tal de fer difusió dels continguts de la Reforma laboral i el grau d’ afectació al sector.
La Coordinadora proposa    fer un acte informatiu a manera de xerrada, convidant a uns ponents que presentin el tema  i posteriorment obrir un debat.  S’ intentarà poder disposar del ponent  Arcadi Oliveres si té disponibilitat. En  el cas de no ser possible , buscarien altres  ponents de la xerrada .
El dia, lloc i hora es farà públic un cop tinguem concretat el ponent i la seva disponibilitat.

Es fa la petició expressa  als sindicats  presents de fer una ronda informativa per tots els centres de Sant Boi per tal d’ informar dels continguts i defensar la convocatòria de vaga general.
3.       Altres
Dos centres  proposen pensar accions que afectin directament a l’ Administració. Posem  com exemples:
- el tema del SAGA i no posar notes si ´´és una acció conjunta de tots els centres”.
- la possibilitat de no fer sortides fora d’ horari pel proper curs
- la no participació en les proves d’ accés de Cicles Formatius pel proper curs.

Queda posposat per la propera reunió  per manca de temps el tema de la petició  jornada intensiva proposada per l’ INS Casanova i d’ altres centres pel curs 2012-2013 i veure possibles accions al respecte.

Sense més punts a tractar
COORDINADORA DE SECUNDÀRIA DE SANT BOI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada