L’objectiu prioritari és la defensa d’un ensenyament públic digne i de qualitat i la lluita contra la precarització de les condicions de treball del col·lectiu.

dimecres, 16 de maig del 2012

Acta de la reunió/ dimecres16 maig 2012


COORDINADORA  PROFESSORAT  DE SECUNDÀRIA SANT BOI

ACTA DE LA REUNIÓ


DATA : DIMECRES, 16 DE MAIG A LES 16 HORES
ASSISTÈNCIA : INS CAMPS BLANCS, INS ITACA, INS MARIANAO,INS RUBIO I ORS
SINDICATS :   CCOO,  USTEC, CGT,


Punts tractats en la reunió

1.      Mobilitzacions.   acte de dimarts, 29 de maig a la porta Ajuntament a les 17’30 hores
Es concreta el manifest que es lliurarà a l’ Ajuntament i el full de recull de signatures. S’ envia en dos adjunts els dos documents per tal de fer màxima difusió i recull d’ adhesions per la concentració . Fer extensiva la convocatòria a famílies, alumnat.

2.      Jornada Continuada a Sant Boi proper curs. Concreció del procés en territori. Ja s’ ha fet la demanda de petició en tots els centres per votar en  els consells escolars .
Es demana que es consulti i negociï la defensa  del format de sessió de treball de 50 minuts. Es fa una valoració negativa de les sessions  de 60 minuts i es demana als sindicats presents una revisió d’ aquest apartat.
Els sindicats informen de les dificultats de negociar el tema de la jornada continuada donada  la manca de voluntat del Departament de fer una veritable negociació.

3.      Vaga sectorial  dimarts, 22 de maig.
En el moment de la reunió , no es disposen de dades objectives de quantes persones aniran a la vaga. Tot i que s’ han realitzat varies assemblees de treballadors/es, no disposem de dades.
Els sindicats fan una crida a participar i secundar la convocatòria de vaga argumentant el moment clau i de dificultat que provocarà greus problemes laborals el proper curs escolars
( acomiadaments massius de professorat interí i substitut, no cobriment de baixes i increment de ratios –classe  com elements més regressius ).

4.      Enquestes de professorat sobre mobilitzacions.  Dades de cada centre.
Es disposen de dades de 3 centres ( INS  Camps Blancs, Itaca i Marianao ) i alguns indicadors de l’ enquesta del Rubio i Ors.
Es farà un creuament de les dades i ordenarem per ordre de votacions les diferents accions de l’ enquesta per tal de fer difusió del pensament del professorat respecte a les mobilitzacions a desenvolupar a Sant Boi.
S’ enviaran per e-mail a tots els centres per tal de fer difusió un cop estiguin realitzades.



Sense més temes a parlar,

                                                    

Sant Boi de Llobregat, 16 de maig de 2012



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada