L’objectiu prioritari és la defensa d’un ensenyament públic digne i de qualitat i la lluita contra la precarització de les condicions de treball del col·lectiu.

dimecres, 30 de maig del 2012

Acte de lliurament de signatures a l'Ajuntament de Sant Boi


LLIURAMENT  DE SIGNATURES  CONTRA  LES 
RETALLADES A SANT BOI

LA COORDIANDORA DE SECUNDÀRIA DE SANT BOI dóna les gràcies per la participació en l’acte de lliurament de signatures a l’Ajuntament de Sant Boi a tots els membres de la comunitat educativa, professorat i treballadors/es de l’ensenyament, famílies i alumnat.
Són més de 1.200 signatures de ciutadans i ciutadanes de Sant Boi  que han estat lliurades als representants municipals que expressen el rebuig i descontent per part de la ciutadania contra les retallades aplicades pel govern de la Generalitat i el govern central.

Resten pocs dies per tancar el curs escolar i tot apunta a un proper curs ple d’ incerteses i dificultats en els centres educatius públics.
En aquest sentit, la Coordinadora continuarà treballant per la defensa del model públic que en aquests moment, està en perill i amenaçat greument. Continuarem informant sobre les possibles mobilitzacions que s’ organitzin en el territori.

Moltes gràcies per la vostra participació i endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada