L’objectiu prioritari és la defensa d’un ensenyament públic digne i de qualitat i la lluita contra la precarització de les condicions de treball del col·lectiu.

dimecres, 2 de maig del 2012

Mobilitzacions mes de maig 2012


Mobilitzacions mes de maig 2012
DATA
ACTES
OBSERVACIONS
Abans 16 de maig
ENQUESTA sobre  ACCIONS  PER DENUNCIAR LES RETALLADES   a  realitzar en tots els centres. Lliurar els resultats a la Coordinadora el 16 de maig
el dimarts, 29 de maig, entre les 17’30 hores i les 18’30 hores,
CAMPANYA RECULL SIGNATURES CONTRA LES RETALLADES
Consulta als treballadors i treballadores INS DE SANT BOI.
Un cop es realitzi el recull de signatures, s’ informarà als mitjans de comunicació i es farà una CONCENTRACIÓ EN LA PLAÇA DE LA VILA DE SANT BOI  on es lliurarà als representats de l’ Ajuntament, el manifest conjuntament amb el recull de signatures.
1 AL 15 DE MAIG
El dia 1 de maig , a les 18 hores, inici de l’ acampada
Acampada educativa per la Justícia Social. Es fa una invitació a tothom que vulgui participar. Es realitzarà un ampli programa d’ activitats culturals i reivindicatives durant  els 15 dies d’ acampada i lluita a través de Santboienlluita.
a proposta de l'Assemblea Intercentres Sant Boi en Lluita
Al carrer Frederic Mompou . Les persones interessades en participar, haurien d’ avisar per tal d’ organitzar la part logística.
16 de maig, a les 17’30 hores
Reunió en un centre del Prat a determinar de les Coordinadores de diferents territoris de la Comarca.
Per determinar
Els sindicats presents en la reunió, informen de la possibilitat de vaga de sector contra les retallades abans de la finalització de curs. Una data possible, però no confirmada, és el 22 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada